четвъртък, 1 август 2013 г.

НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯ НАЧИН ДА ОТСЛАБНЕШ!!! продължение1


НАЧАЛО НА БЛОГА


     1. Започвате на чисто. Претеглете се и приемете, че сте толкова килограма, колкото показва кантара. Застанете пред огледалото, така че да се виждате в цял ръст. Погледнете се Това сте вие и се приемате каквито сте за момента. Не може, ако не се приемате вие, да чакате другите да ви приемат. След това си представете или припомнете, колко слаби искате да бъдете или сте били. Затворете очи и си го пожелайте! Създайте ясен образ и си представете живота след 10 години например, ако вие започнете да отслабвате веднага, как ще протече животът ви и вижте резултата в бъдеще. А сега си представете същия този живот, но вие не сте направили нищо. Е кое избирате?

     2. Ако сте избрали да отслабнете, трябва да започнете веднага с действията, защо то без действито или поггрешните действия са ви довели до тук и вие сте напът отново да се провалите, ако не се поправите веднага.
     Запомнете: Ще трябва да мине дълъг период, но това е най успешния начин. Предполагам, че вече сте изпитали йо-йо ефекта от бързото сваляне. И в никакъв случай не бързайте, защото пак ще се провалите. Нещата са успешни, когато се утвърдят. Аз например съм си дала 2 години за 50 кг. ( представете си колко дебела съм била когато започнах, над 110 кг с тенденции да продължа, ако не бях спряла и се бях замислила.)

     3. Тук идва на помощ визоализацията. От вас се иска да отделите от 5-30 минути на ден, (вие избирате, колко и по кое време, така, че винаги да ви бъде приятно) отидете в някое кътче където никой да не ви досажда и се насладете на това време. Ви сте си го заслужили, то е ваше! Заемете удобна поза и и затворете очи. Изключете съзнанието си за всичко и влезте във "вълшебната приказка" на вашето съзнание, там където вие сте слаби и успели. Визоализирайте, как отслабвате , как от ден на ден ставате все по слаби. Всеки ден е важен и всеки грам който сте успели да свалите е успех, дори и да не свалите веднага или да спрете да сваляте за известно време това пак е успех защото сте успели да задържите сваленото и не сте качили. Провал е само като започнете да качвате. Представете се след 2 седмици, Ви сте по- слаби, след това ставате още по-слаби и още по слаби. И с времето ставате все по-слаби и по-слаби. Това ви зарежда с положителна енергия и вие се чувствате добре. По този начин успокоявате тялото и то не се чувства застрашено. Иначе изпада в стрес, че се случва нещо необичайно и спира да отслабва за да съхрани запаси за" гладни времена". За да отслабнете трябва да сте мотивирани. Наистина да го пожелаете в сърцето си. Да си представите резултата след време и тялото ви да е напълно спокойно, психически да сте полажително настроени и най важното- ДА ВЯРВАТЕ, ЧЕ ЩЕ ГО ПОСТИГНЕТЕ, КОЛКОТО И ВРЕМЕ ДА ОТНЕМЕ, - едва ли ще е повече от 2 години:))), Което е много по-добре от никога.
     Визоализирайте колко по-хубав става животът ви с всеки изминал ден, как се сбъдва мечтата ви и колко по-лесно живеете. Как околните ви възприемат и ви се възхищават. Ще видите,че само след две седмици, ако спазвате всички правила, които ще ви кажа, тази "вълшебна приказка", която сте си съчинили в главата, ще започне да става реалност. Първия признак ще бъде реакцията на околните с фрази от рода на: Я отслабнал(а) си; Променил( а) си се и др., а след това и вие самите ще се изумите от себе си.

  4. Тук ще обърна внимани на начина ви на хранене, защото той е следващия ключ към целта ви.
ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар