сряда, 31 юли 2013 г.

ВЪРНЕТЕ СЕ В НАЧАЛОТО

Пентаграмът – талисман, който изпълнява желания


Пентаграмът – талисман, който изпълнява желания
Талисманът е предмет, който сами сме избрали и вярваме, че е способен да ни донесе късмет и да ни пази от нежеланото. Все пак има определена еднозначност, когато говорим за влияние на определени вещи и предмети, които се считат за талисмани.
От векове насам четирилистната детелина, ключето, котвата са обикнати символи като талисмани. Има още някои по-малко известни значения и предназначения на други предметни образи, които много хора предпочитат в своята суеверност.
Ако искате да се сбъднат всичките ви желания, помогнете си като си вземете пентаграм за талисман. Петолъчката крие доста символика в езичните ритуали и окултните науки.
Носете пентаграм и вярвайте, че неговата сила ще ускори процеса на сбъдване на ващите желания. Той също така пази от “лоши очи” и би могъл да отпрати злата енергия, насочена към вас, отново там, откъдето е дошла.
Суеверието говори, че талисман под формата на череп пази собственика си от смърт. Черепът обаче задължително трябва да е сребърен или изработен от слонова кост.
Око в триъгълник също служи за талисман, който отпраща негативната и зла енергия отново там, откъдето е дошла. Ако усещате, че някой ви влия зле само с присъствието си или ви гледа по неприятен начин, непременно се сдобийте с такъв символ. Окото в триъгълник може да ви пази от нещастия, завист и ревност.
Ако се притеснявате от урочасване, вземете си гребенче за талисман. Звездата пък е в състояние да ви предпази от направени черни магии и отрицателна енергия, изпращана от някого. В суеверните вярвания звездата също така символизира целеустремеността и постоянството на притежателя си.
Искате ли да предпазите дома си от всевъзможни злини, които могат да дойдат отвън, вземете си метла за талисман. Задължително обаче не си позволявайте да я използвате с прагматичното й предназначение.
Метлата талисман не бива да се използва за чистене, ако следваме магическите постолати. За да действа постоянно, метлата трябва да се подменя с нова всяка година.
Източник: http://sanovnik.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар