четвъртък, 1 август 2013 г.

НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯ НАЧИН ЗА ОТСЛАБВАНЕ!!!


 НАЧАЛО НА БЛОГА 


     В последно време страшно много хора имат проблем с килограмите и ето защо реших да вкарам и тази тема към постигане на успеха. Външния вид на човек е от съществено значение за да му се отворят повече врати към желаните цели. Всеки иска да изглежда добре само че да постигне и задържи желаното тегло в последно време се оказва все по-трудно заради начина на живот и липсата на свободно време. Отдавна сме се отделили от природата и естествения начин на живот, налага се да работим против естествения ритъм на организма си заради средата в която живеем и затова плащаме висока цена.

     Но винаги ни се предоставя една малка "вратичка" през която да влезем и да успеем да тръгнем в посока на вятъра в живота ни, не срещу него както правят почти всички хора по света. Но дали ще направим избора да влезем или да продължим да упорстваме избирайки най-трудния път до целите си зависи единствено и само от нас самите.

     Както вече казах  центъра на всеки успех се гради на начина по който мислим. И ако на един е помогнал един начин, на друг ще помогне друг начин. Защото колкото хора по света, толкова и начини има за постигането на техните цели. Но има и едно основно правило, което важи за всеки индивид: Духът, съзнанието и тялото винаги трябва да са в хармония и да вървят заедно ръка за ръка. Тоест правите нещата така, че да ви е сравнително приятно, ако изпитвате удоволствие от това, което правите то със сигурност ще успеете, защото тогава сте в пълна хармония със себеси. Това означава, че сте влезли през малката вратичка, където вятърът духа във вашата посока и ще успеете. В противен случай, започвате да се чувствате зле и това задължително ще ви доведе до провал, вие на-вероятно ще се окажете,а понякога дори още преди да сте започнали. Вървите ли срещу себеси, правейки нещата насила и на всяка цена, предизвиквате в себеси конфликт, който води до отрицателна енергия, кара ви да се чувствате зле и просто се отказвате проваляте и ненужно се самонавивате, че няма да се получи. Просто пропускате тази малка вратичка. Казаното до тук се касае абсолютно за всяко начинание във вашия живот. В крайна сметка ние сами пишем съдбата си до голяма степен, ние избираме, и най-важното и основното: Ние сме това, което мислим. Изглеждаме както мислим, характера се отпечатва на лицето и тялото ни, начина на живот ние както мислим, отношенията с хората са ни както мислим. Ние сме отражение на нашите мисли. Мисля, че бях достатъчно ясна как стоят нещата на кратко, а сега нека отслабнем заедно.

     Аз по тази програма за три месеца и половина свалих цели 20 килограма. Системата е съвсем проста, сигурно сте я чували и преди, но най-вероятно или не сте и обърнали внимание мислейки, че е клише или не сте вярвали, че е толкова просто. Без диети, без забранени храни, без насилствени упражнения. Преди да открия тази система и след като се провалих със всички всевъзможни диети, гладуване до смърт, самоизтезание с тежки и непосилни упражнения по 2,3 часа всеки ден, Изхарчване на купища пари за билки, хапчета, специални храни, множество книги за диети и примери за отслабване, аз качих цели 30 килограма отгоре и станах двойно повече килограми от преди да започна да отслабвам когато бях по тежка само с 12 килограма отгоре, но си бях внушила че съм мнооого дебела. Еми в крайна сметка станах това което мислех. Е от няколко месеца си представям, колко съм слаба и наистина отслабнах. Мислех си няма ли начин, по който да отслабна без "тормозът", от който тотално се отказах и един ден съвсем случайно минах през онази "вратичка" и като разбрах, че има не можех изобщо да повярвам. Беше толкова, лесно, евтино и не ми костваше почти никакви усилия. Системата беше в идеална хармония с моите искания и очаквания. Тя е предназначена за всеки човек, тук и сега. Всички тела функционират по един исъщи начин и е в хармония с тялото, защото всеки който следва тази програма има право сам да преценява и избира, от какво има нужда неговото тяло. Системата се гради основно на психологическата мисъл, ( ето защо досега винаги сте се проваляли) и позитивното мислене.

     И така, първата стъпка е да се изчисти съзнанието, от всякакви глупости и предобеждения за диети, забранени храни, тежки упражнения и пр.
ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар