четвъртък, 22 август 2013 г.

Щастливите ни числа

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА НАЧАЛО

Щастливите ни числа и как да ги сметнем

Без значение дали искате или не - щастливи числа има всеки човек и те действат.
Как действат щастливите числа
Щастливите ни числа и как да ги сметнем
Щастливите числа представляват определени вибрации или есенции на нашата същност. Те резонират с достатъчна сила, за да привлекат неща с подобна вибрация. Числото 5 например привлича събития и хора, свързани с пътуване и нови изживявания.
Тайни факти, свързани с щастливите числа
Това, което е често неоповестявано, даже държано в тайна, е наличието на два факта, гласящи, че:
• Всеки има повече от едно щастливо число
Щастливите числа могат да се променят
Щастливите числа и силата на късмета
Има две основни щастливи числа - едното, произлизащо от името, а другото - от рожденната дата.
Представете си, че произлизащото от името Ви число е 5, че месецът Ви на раждане е 4 (април), а денят Ви на раждане е такъв, който може да се съкрати на 4 (13 би се съкратило на 4, тъй като 1+3=4).
Това означава, че числото 5 има точно толкова сила на късмет, колкото и числото 4. Ако към 4 се добави още малко сила, произтичаща от число на ден, месец или година, или някакво друго циклично въздействие, свързано с датата Ви на раждане, тогава-хоп! - 5 вече е заместено по сила от 4. Петицата пак остава важна цифра за Вас, но по-силната е четворката.
Променливата сила на щастливите числа
За да изчислите основното щастливо число от името Ви, първо определете за всяка буква по една стойност, като започвате от а=1, б=2, в=3 и така цялата азбука. Подредете стойностите една до друга, за да получите един ред от много числа. След това ги съберете. Ако резултатът е по-голям от двуцифрено число, съберете еднозначните числа. Продължавайте да добавяте цифрите на предходния резултат, докато накрая получите резултат от едно число. Това число ще е Вашето основно щастливо число, произлизащо от името Ви.
Пример: Името Иван (И=9, В=3, А=1 и Н=14) произлиза от сумата на числата 9+3+1+14=27, което от своя страна е 2+7=9. На Иван щастливото число е 9. Както и да събирате числата все до 9 ще стигнете. По-същият начин можете да пресметнете всяко друго име.
По аналогичен начин се пресмята и числото от датата на раждане. В този случай използвате последователността на месеците (януари е 1, а декември 12) наред с деня и годината на раждане.
На човек, който живее в чужбина, щастливите му числа се променят, защото името се изписва по съвсем друг начин. Иван вече се пише Ivan и сбора на числата не е 9, а е 7.
Късметът, който някои числа носят
Ако Вашите основни щастливи числа са 3 и 5, това означава, че привличате събития, неща и хора, които резонират с тези числа. Погледнете следния списък
1. оригиналност, независимост, лидерство и откривателство
2. дипломация, романтика, чувствителност и приятелство
3. креативност, социално взаимодействие, спонтанност и оптимизъм
4. практичност, решителност, концентрация и реализиране
5. предизвикателства, изразителност, промени и пътуване
6. хармония, учене, отговорност и смирение
7. изобретателност, духовност, интроспекция и ексцентричност
8. организиране на проекти, решаване на проблеми, финансова сигурност и изпълнителни способности
9. изцеряване, учене, окултни практики и хуманитарни дейности
Знаейки своите лични щастливи числа Вие имате огромно предимство - ще знаете какво да очаквате!

Кариера и нумерология

Кариера и нумерология
Изборът на кариера е един от най-важните решения в живота. Това, което избирате като работа, може да се отрази много добре на бъдещето ви. Но се уверете, че сте взели правилното решение. Нумерологията може да ви помогне в това отношение.
Нумерологията е наука за влиянието на числата в живота на хората. Добре е да прецените желанията си и да ги сравните с това, което сочи нумерологията.
За да разберете какво е личното ви число и към каква професия е най-добре да се ориентирате, трябва да съберете цифрите от датата, месеца и годината на раждането си, като събирате всяка една от тези цифри поотделно.
Например 12 май 1980 се изчислява по следния начин: 1+2+5+1+9+8=26. Когато числото е повече от 9, трябва да съберете двете цифри, за да видите какво се получава. В случая това е 8.
Ето какво съветва нумерологията по отношение на кариерата.
Ако вашето число е 1, вие сте роден за лидер и имате силното желание да ръководите. Това е идеална кариера за хора, които искат да захванат частен бизнес, както и за тези, които са устремени към политиката.

Числото 2 е характерно за хора, които се посвещават на любовта и на приятелството. Те са идеални за професии, които изискват помощ и грижа – съветници, консултанти, медицински сестри, дипломати.
Числото 3 е характерно за артистичните натури. Ако това е вашето число, вие ще успеете на творческото поприще и в областта на рекламата, както и в областта на дизайна.
Числото 4 е характерно за трудолюбиви и практични хора. Това са идеалните отборни играчи. Те могат да станат добри бизнес партньори и администратори, за тях е важно да са част от колектив.
Числото 5 е число на хората, които са смели и дръзки, те се страхуват най-много от рутината. От тях стават велики писатели, това са хора, за които е много важно постоянно да са в движение.
Числото 6 е число на хората, които са перфектни за учители. Те са идеалните служители в сферата на здравеопазването.
Ако вашето число е 7, вие се отличавате с интуиция и имате остър ум. Понякога сте ексцентрични, но сте незаменими в работата с високите технологии.
Хората с число 8 обикновено привличат парите. Те стават големи бизнесмени.
Числото 9 разкрива вдъхновен човек, воден от интуицията си. Това е идеалният служител за професия, която изисква организация и ред.

Числата според фън шуй

Числата според фън шуй
Всеки ден използваме числа, за да определяме време и разстояние, да броим пари и да правим прогноза на бъдещите събития.
Още с раждането си ние придобиваме най-важното за нас число – датата на раждане, и по време на целия ни живот числата са наши спътници.
Според фън-шуй нулата е най-съвършеното число, тъй като прилича на великата пустош, нищо не приема и не добавя, а при опит да бъде умножена поглъща всичко.
Едно е идеята за число, което може да се добавя и да се отнема. Смята се, че едно е мъжът, а две е жената. Едно е носител на светлата страна, а две – на тъмната.
Две е това, което се намира ниско долу и е напълно неподвижно. Две има значението за желание за съхранение на нещата такива, каквито са.
Три е първото съвършенство, обединение на първите две. Три е символ на небето, земята и човека. Три е символ на развитието, живота и смъртта. Три е желанието за достигане на безкрайността.
Четири е раждането на пространството в стремежа му да се оформи. Квадратът е символ на физическия свят. Четири е символ на обучението.
Пет е символ на развитието на пространството. Това е символ на петте действия: поява, развитие, стабилизация, угасване и смърт. Пет е числото на мира.
Шест е развитие във вътрешен и външен аспект. Това е символ на желанието да се развие наученото.
Седем е съвършенство, развитие във всички посоки. Това е шест, но с господство на ян. След като разумът е оценил теоритично ситуацията, идва време за действие.
Осем е проява на степени, символ на приближаването. Това е символ и на радостта.
Девет е символ на духовното развитие. Това е символ и на съзнаването на невъзможност да изразиш резултатите от житейския си опит.
Според фън-шуй числата се делят на ян – това са нечетните числа, и ин – това са четните числа. Едно означава също така печалба, две – симетрия, три – растеж, четири – смърт, пет – завършеност, шест – благополучие, седем – промяна, осем – късмет, девет – дълголетие, десет – съвършенство, сто – дълъг живот, десет хиляди – изобилие.
Тълкуването на всяко число с повече цифри става със събиране на значенията на отделните числа. Двадесет и осем например е симетрия икъсмет, това означава, че късметът ще ви спохожда редовно. Има и неблагоприятни съчетания, като едно от тях е 44.
Източник: http://sanovnik.bg/

Числата на кармичния дълг

Числата на кармичния дълг
Съществуват четири числа на кармичния дълг: 13, 14, 16, 19. Цифрите на кармичния дълг са скрити в името ви, фамилията, датата на раждането ви.
Възможно е да сте родени на някоя от тези четири дати. Има и вариант, в който като съберете числата от вашето име или фамилия според нумерологията, да се получи едно от тези числа, преди да го превърнете в едноцифрено. Можете просто да забележите едно от тези четири числа на място, което е свързано по някакъв начин със съдбата ви.
Което и да е от тези четири числа означава верига от определени грешки, натрупани при предишни прераждания. Значението на всяко от тези числа ще ви подскаже по какъв точно начин сте натрупали дълга си.
13 е числото на липсата на контрол и на хаоса. Човек, при който се среща това число, е бил мързелив и хаотичен, лекомислен и пълен с негативизъм. В критичен момент този човек е изоставил всичко, за да не поема отговорността.
В това прераждане този човек трябва дълго и упорито да работи за постигането на всяко нещо. Той не трябва да се разпилява, а да се концентрира върху една основна задача. Ключът към погасяване на дълга е готовност да помогне.
14 е число на потискане на околните. Човек с такова число е отнемал свободата на другите и е смятал, че е повече от всички останали.
В този живот той трябва да разбере, че всеки има право на свобода и независимост. Такъв човек не трябва да се опитва да унижава хората и да ги подчинява. Тези хора са скандалджии и трябва да обуздаят гнева си и любовта си към парите.
Ключът към погасяване на дълга е в признанието на това, че и останалите имат право да живеят както те решат.
16 е числото на пречистването. Човек с такова число е бил краен егоист, а в този живот постоянно затъва в неприятности. Той постоянно е подложен на унижение, тъй като самият той е унижавал много хора в предишно прераждане.
Ключът към погасяването на дълга е във възприятието на истинските морални и духовни ценности. Този човек трябва да се обгради с приятелите и да оцени красотата и хармонията на живота.
19 е числото на неблагодарността. Това е най-странното кармично число, тъй като то не предвижда наказание за дълговете, а само развитие на линията, към която човек се е придържал в предишния си живот, но не в достатъчен мащаб. В предишното си прераждане този човек е бил неблагодарен към околните.
В този живот човекът с число 19 трябва да връща дългове към определени хора. Той не трябва да иска благодарност за това, което прави, а да бъде добър и да се вслушва в съвети. Ключът към погасяване на дълга е стремежът към общуване със света.

Няма коментари:

Публикуване на коментар