сряда, 31 юли 2013 г.

ВЪРНЕТЕ СЕ В НАЧАЛОТО
И все пак не забравяйте:

Талисмани за щастлив семеен живот

Щастието зависи от нас самите

Най-големият талисман за семейно щастие сме ние самите. С ум и разум могат да се решат и най-заплетените брачни проблеми.
Държим юздите на щастието още от сватбата
Ако не сме се научили да бъдем щастливи сами, няма как да намерим радост и удовлетворение във връзката. Другият може само да допълва щастието ни и да го издига на друго ниво. Когато сме щастливи лично, ще ощастливим и другия.
Секс, храна и развлечения
Балансираме ли умело между 3-те бази на съвместния живот, щастието ни е в кърпа вързано.
Материалното убива
Битовизмите ни убиват, само ако им позволим. Между чистенето и сметките има хиляди начини да си доставяме радост. Да ги намерим и да си ги позволим.
Яспис и аметист
Понякога проблеми възникват заради несъвпадения на темперамента на съпрузите. Тогава ще ви помогнат яспис, рубин и аметист. Носете някой от тези камъни като колие и той ще прибави много към жизнените ви сили, ще събуди активността на енергията ви и страстта ви.
Ремонт
Направете ремонт вкъщи. Макар козметичен и минимален: боядисайте стените в друг цвят, разместете мебелите, намерете ново положение на спалнята. По този начин „изчиствате“ буквално и преносно енергията и я разтърсвате, за да й дадете шанс да се преподреди.
Любов в оранжево
Сложете оранжев акцент – половин стена или пердета – напълно достатъчно. Този цвят символизира развитието и е ориентиран към успеха. Действа подмладяващо, разкрепостяващо, подобрява чувството на търпимост един към друг като освобождава чувствата от излишните самоограничения. Не прекалявайте с него – съчетайте го с нюанса на капучино.
Украсете зоната на брака
Според китайците и тяхното учение фън шуй, ъгълът, намиращ се по диагонал от входната врата, е зоната на брака. Ако искате мир и щастие с мъжа на живота си, подредете този кът. Изчистете го и го украсете със семейна снимка или сувенир-сърце.

Няма коментари:

Публикуване на коментар