сряда, 31 юли 2013 г.


Housse portefeuille en cuir Belkin pour iPod nano - Noir/Chocolat
Фън Шуй Връзката на Трите монети 

Китайски монети, свързани с червена панделка са символ на Изобилие и Богатство. Използват се предимно за привличане и стимулиране на късмета в личния живот и бизнеса. 
Много древен символ, използван от десетки поколения. Монетите имитират старинната китайска валута, която е наситена със символика. Кръглата форма символизира небето и Вселената, квадратната дупка в средата е Земята. Ако искате да активирате собствения си финансов късмет поставете монетите в портмонето си. Така ще ги носите винаги със себе си и ще имате пряк физически контакт с техните енергии.
Ако искате да активирате семейния финансов аспект може да ги поставите в Сектора на Богатството. В офиса може да ги поставите на бюрото.
Друг често практикуван метод е да ги поставите пред или до входната врата. Така ще привлечете финансовия късмет. Някои семейства ги полагат под входното чердже или изтривалка или под прага. 
Смята се, че притежавайки връзката на Трите монети, финансовия успех ще ви споходи много скоро. Все пак бъдете търпеливи – за да се променят позитивно енергиите е необходим минимум един лунен месец от 28 дни.
Материал: метал
Размер: диаметър на всяка от монетите 2 см.

ФЪН ШУЙ Златно Кюлче
Фън Шуй Златното кюлче е копие на древното Китайско златно кюлче което има форма подобна на лодка и символизира изобилието.

На горната страна на златното кюлче има надпис които гласи -'Zhao Cai Jing Bao' и който в превод означава "Възход към богатство и просперитет".

Поставяйки няколко кюлчета в Юго-източния сектор /Богатство-Просперитет/ на дома или офиса, вие ще активирате енергията на богатството и изобилието. Ако се занимавате с търговия, поставете златното кюлче в чекмеджето с парите за да увеличите оборота и приходите си.

Фън Шуй Дървото на парите 

Дървото с монети е древен, мощен символ на успеха в кариерата и богатството. Отличен талисман за активиране на финансовият сектор. 
Най-добре би било да го поставите в югоизточният сектор на дома или офиса. Дървото с монетите е устремено нагоре, привлича и създава ЦИ в цялото пространство около себе си. 
Носи на притежателя си финансов успех и материална стабилност. 

Размер: височина 17.5 см.
Материал: метал, керамика

    Разбира се има и още хиляди символи за различните аспекти на живота. Символи на любовта, успеха, благополучието, щастието, здравето... и всички те са по ваш избор. Изберете символа, който ви привлича най-много и го превърнете в свой талисман. 

 Ето и още за талисманите: 



Няма коментари:

Публикуване на коментар