неделя, 11 август 2013 г.

Как да си направим амулети за привличане на успеха

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА НАЧАЛО

Амулети за привличане на пари

дъжд от пари
За да създадете амулет за привличане на пари, съберете 27 семки от тиква, увийте ги в парче червен памучен плат и ги носете близо до тялото си.
Амулет за привличане на пари се прави от 27 изсушени гроздови зърна, които се увиват в парче оранжев памучен плат и се носи плътно до тялото.
Амулетите губят силата си два месеца, след като са били направени. Тогава трябва да се подновят. Амулетът е предмет, който ви зарежда с необходимата енергия за привличане на нещо определено.
Направете си амулет за привличане на пари. В четвъртък, след залез слънце, и най-добре при силен вятър, усамотете се и с една и съща клечка кибрит запалете първо зелена, а след това червена свещ. Поставете ги в центъра на масата.
Поклонете се на всички посоки на света. Потъркайте дланите си една в друга, докато не усетите топлина, и се обърнете с лице към свещите.
Кажете: „От ден на ден и от седмица на седмица, от година на година, от сега и завинаги да се умножават богатствата ми! ” След това вземете магнит, който сте държали три дни заровен в земята, а след това три часа – под течаща вода.
Опушете го с прах от цветове на жасмин. Сложете магнита в дълбока чиния и я поставете вляво от свещите. Върху магнита кръстосайте клонкарозмарин, кипарис, босилек и анасон. С червен и зелен конец, усукани заедно, увийте тринадесет пъти магнита с клонките.
Завържете краищата на въжето с шест възела. Когато свещите изгаснат сами, покрийте чинията с квадратно парче червен плат и скрийте в източната част на къщата за три денонощия.
След това от червения плат се ушива малка торбичка и в него се слага магнитът и клонките. Торбичката се връзва с жълт конец. Този амулет се закача в горния ляв ъгъл на външната врата, от вътрешната страна.
Амулетът има сила шест месеца, след това трябва да се изгори на тайно място. Магнитът се използва за създаването на нов амулет. Не трябва да казвате на никого за какво служи амулетът. В противен случай ще развалите действието му.

Амулети за късмет


Амулети за късметАмулетите представляват вид магически предмети. Те винаги имат естествен произход. Това могат да бъдат различни видове полускъпоцененни камъни, обикновени камъчета с интересна форма или с дупчица в тях, някакъв вид растение или просто клонка от определен вид дърво. /Амулетът може да бъде също така и съвкупност от всички тези предмети./ Целта на амулета е да ни защити от различни нещастия и да ни донесе благоденствие и късмет.
Обикновено амулетът се изработва индивидуално, за точно определен човек. В него е вплетена енергетика и символика, специално предназначена за тази личност и благодарение на тяхното действие, амулетът помага на този човек да намери пътя към собственото си щастие, благополучие и късмет.
Според традицията, амулетът трябва да бъде изработен от магьосник, но оказва се, това не е задължително. За разлика от талисмана, амулетът може и да не се подлага на никакви предварителни магически ритуали, защото се счита, че естествените му съставки така или иначе притежават необходимата сила. Всъщност, това е просто вид украшение, което можете да носите вместо накит. Освен, че ще ви разкраси външно, амулетът ще подсили и укрепи вашите положителни сили.
Някои хора мислят, че е по-добре, все пак да извършат определен ритуал преди да започнат на носят своя амулет за късмет. Тук можем да ви предложим един, който е съвсем лесен за изпълнение.
Единственото условие е, ритуалът да се извърши по време на намаляваща луна. Най-напред запалете свещ, след което поръсете амулетът със сол и изречете думите: "Освещавам те с елемента Земя." След това го напръскайте с вода, като кажете: "Освещавам те с елемента Вода."
Ритуалът продължава с изброяването на останалите два елемента - Огън и Въздух. За да заредите вашият амулет с тях, прекарайте го съответно през пламъка на свещта и във въздуха над горящата свещ. Не забравяйте да произнесете и съответните думи: "Освещавам те с елемента Огън" и "Освещавам те с елемента Въздух".
След това продължете със следните заклинания: "Зареждам този амулет със силата на СлънцетоЛуната и Звездите за да ми носи на мен /тук трябва да споменете вашите имена/ късмет и щастие и да ме пази от всички зли сили. " Накрая завършете с думите: "Обявявам този амулет за изпълнен с Енергиите на Вселената."

Амулети за здраве и сполука


Здравец
Амулетът е предмет от естествен произход, на който се влагат определени способности. За разлика от талисмана, който трябва да се размахва или целува в определени ситуации, то за амулета е достатъчно само да бъде носен, за да действа.
През годините хората са поставяли амулети не само по себе си, но и по къщите и добитъка си, най-вече за здраве и сполука.
Най-популярния амулет за здраве и сполука в наши дни е мартеницата. Тя представлява обредна по смисъл украса от усукани червени и бели конци. Цветовете имат строго определен смисъл: червеното - кръв, живот, а бялото - чистота, щастие.
Наистина, тя не е от естествен произход, но е дотолкова залегнала във фолклора на Балканските държави, че се счита способна да предпазва от всичко.
Заешкото краче също е един от най-популярнитеамулети. Освен, че се носи за късмет, то може да донесе и здраве. Това вярване е прокарано от древните хора. Здравите задни крака на заека стъпват на земята преди предните, а в техните очи тази техника била толкова впечатляваща, че дори го смятали за магическо създание. За да ви донесе определените облаги обаче, то трябва да бъде лявата задна лапичка на зайче, убито при пълнолуние от кривоглед човек.
Най-странният по вид амулет, доста неизвестен за съвременния човек е Абракадабра. Почти всичко сме чували тази магическа формулировка, използвана от всякакви клоуни, вадещи зайчета от шапките си. Смисълът и символиката й обаче далеч не спират до тук.
Пред Средновековието хората вярвали, че думата Абракадабра представлява лекарство срещу треската. За да се излекува, болният е трябвало да носи пергаментов амулет с думата, изписана под формата на обърната пирамида:
Абракадабра
Абракадабр
Абракадаб
Абракада
Абракад
Абрака
Абрак
Абра
Абр
Аб
А
В някои страни дори се считало, че е достатъчно болният от треска просто да изпише думата няколко пъти, като всеки път изпуска по една буква, т.е. като в горе - показаното. Треската си отивала с махнатите букви.
Талисманът е предмет, в който собственика влага функциите. Всеки може да вземе произволен предмет и да смята, че той ще му донесе здраве и сполука. В тази вяра няма нищо лошо, даже напротив – самовнушението, че нещо ни прави здрави и ни помага, е по-силно от всичко друго, и само може да улесни живота ни.

Най-популярните амулети

Зодиакални камъни
Амулетите най-често са предмети, използвани да предпазват от злото или пък да носят късмет.
Те могат да бъдат носени, закачани на входната врата, завързани за важни предмети и др. Препоръчително е амулетите да са от естествен произход, а не специално направени за целта предмети.
В повечето случаи амулетът е предмет, имащ по-специални свойства според собственика му, например пръстен, камък, книга, подкова или част от животно. Най-популярният амулет в историята е заешкото краче.
Като цяло, частите от животни са използват много като амулети. Лъвски зъб например се носи за смелост, тигровата кожа или мечият нокът пък вдъхват сила. В миналото децата връзвали за колелата си лисича опашка, за да ги направят по-бързи.
За пропъждане на зли сили хората връзвали на конете и вратите хлопатари и камбанки. Преди векове подобни амулети носели и пътешествениците, дебнати от какво ли не опасности из чуждите земи.
Златните предмети също се използвали за амулети. За тях се смятало, че са родени от сълзите на Бога наСлънцето. От амулетите във формата на сърца пък се очаква да осигурят вечна любов и да предпазват от проблеми със сърцето.
В различните държави амулетите се различават. В Италия например най-популярният амулет е червеното чушле. За него се смята, че държи дявола надалеч, защото той се плаши от червеното.
Изсушената червена чушка прилича на дяволски рог и се предполага, че пази от посегателствата му. В последните години има тенденция към масово производство на пластмасови червени чушлета. Пластмасата обаче надали плаши Дявола.
Други по вид използвани амулети са коралът, коренчето от мандрагора, четирилистната детелина, кичурче коса, зъбчета, предмети във формата на човешка длан, медальони с образа на светци, пръстени и предмети с подходящия зодиакален камък, и много други.
Амулетът често пъти е бъркан с талисмана. Разликата се крие в това, че докато амулета е пасивен предмет и действа докато го носим, то талисмана изисква търсене.
И за да действа, трябва да бъде размахван, търкан, докосван, целуван и какво ли още не.

Как да направите амулет за защита и късмет?

Амулет (талисман) е предмет, защитаващ своя притежател от неудачи, зли очи, проклятия, пагубното въздействие на тъмните сили... Съществуват и амулети, които носят късмет на собственика си. Талисманът може да се направи собственоръчно или да се купи, но за да може магията да подейства, трябва да заредите предмета със собствената си енергия. Да разгледаме поетапно процеса на създаване и зареждане на амулета.
Как да направите амулет от дърво:

Най-широко разпространение са получили руническите талисмани, чиято тайна сила е била открита, според легендите, от скандинавския бог Один.

За да направите дървен рунически талисман ще Ви е нужно клонче от едър, бор, дъб, хвойна, бреза или ясен. Преди да отрежете дървото, трябва да му благодарите за неговия дар. За да може талисманът Ви да е максимално ефективен е добре да се сдобиете с материала за направата му от енергийно чисто място, тоест извън града.

Оптималната дебелина на заготовката е 7-9 мм, диаметърът 60-70 мм. Бъдещият амулет трябва да се изпили и изшкури, за да му придадете желаната форма (обикновено кръгла или овална). Преди да пристъпите към обработката е необходимо да решите с каква цел го създавате. В съответствие с поставената задача,  издълбайте нужните рунически символи, чието значение можете да разгледате на илюстрацията по-долу:
* Алгиз - за защита от негативни събития и енергия; предпазва от черна магия * Ейваз - за помощ в преодоляването на трудности * Уруз - за хармония в любовта и приятелството * Вуньо - за привличането на позитивна енергия и късмет * Тейваз - За постигане на успех Не е необходимо да покривате талисмана с лак, той трябва да е в директен контакт с кожата на своя собственик. След като направите амулета, желателно е да го носите винаги с Вас. Ако все пак възникне необходимост да го оставите, то трябва да го загърнете в плътен черен или червен плат и да го поставите на скришно място. В никакъв случай не трябва да го давате в чужди ръце (били те и на най-близкото Ви същество), тъй като силата на талисмана ще изчезне. - See more at: http://www.belladonna-bg.com/2012/04/amulet-uroki-kysmet-talisman.html#sthash.RpLvHJf3.dpuf

Как да "осветите" амулета
Не е достатъчно да знаете как да направите амулет (или пък само да си го купите). За да може талисманът да започне да действа, трябва да го заредите. Съществуват много начини за това, но Ви предлагаме най-универсалния:

Покрийте масата с чиста бяла покривка, поставете върху нея четири обикновени (не църковни!) свещи, така че да образуват кръст. В центъра поставете амулета. Запалете свещите. Образува се своеобразен енергиен кръст, който ще изтрие 'паметта' на структурата на Вашия талисман. Когато свещите изгорят поискайте от амулета желаното: защита, късмет и т.н. В замяна му предложете саможертва: това може да бъде обещание да откажете пушенето, да започнете да спортувате и т.н. Не трябва да нарушавате дадения обет, тъй като талисманът ще загуби силата си.
* Ритуалът се прави през деня, когато сте сами и около Вас е тихо.
* Не трябва да сте облечени в тъмни цветове, за най-голям ефект се спрете на бели дрехи от лен или памук.
* Препоръчително е да не сте неразположени.
* Когато отправяте молбата си, се опитайте да се съсредоточите максимално и да визуализирате желаното.

Можете да разкажете на близките си как сте направили амулета и дори да им го покажете, но не бива да позволявате чужди ръце да го докосват. 
Успех!

Как да направим любовен амулет

Ако древните египтяни са използвали всякакви амулети практически постоянно, то съвременните хора обикновено правят избора си между три разновидности: астрологически, привличащи късмет и любовни амулети. Откакто съществуват талисманите, само най-мощните и ефективни амулети са издържали на проверката на времето. Те са използвани и до днес.
Един от най-могъщите е тюркоазът. Говори се, че този камък е способен да "излекува" всяка любов и да премахне всякакви неудачи. Достатъчно е само талисманът с тюркоаз да е в пряк допир с кожата Ви, а самият камък да е необработен. Подходящ вариант са и пръстените, обеците или гривните.
За ромите, един от най-могъщите сексуални амулети е бобът. Те го използват в качеството на материал за украшения или дори просто носят няколко зрънца в джоба си.
Още от древността са използвани и любовните амулети анаграми, които незабележимо подтикват любимия човек да отговори с пълна сила на чувствата на притежателя на талисмана. Анаграмата е най-силният привличащ амулет. Украшенията с изображение на богинята Венера носят щастие в любовта, и хармония в съпружеския живот. -
Но като цяло любовен амулет може да бъде практически всеки предмет, който сте изработили саморъчно, мислейки през цялото време за любимия човек и това, за което копнеете. Предлагаме Ви няколко от най-мощните символи и руни, привличащи любов - разгледайте ги и изберете този, който Ви е грабнал от пръв поглед. Прерисувайте го на чист бял лист, като през цялото време мислите за любовните емоции, които желаете да получите. След това старателно сгънете листчето под формата на равнобедрен триъгълник и го увийте плътно в тиксо. Носете амулета винаги близо до кожата си. Съвсем скоро ще се убедите в силата му. Успех :) 





Направете си любовен амулет с билки!

     За да има ефект амулетът, трябва да бъде спазен специален ритуал по приготвянето му!

Билките помаг при любовта !
От край време хората вярват на силата нанякои растения, които често дори се наричат магически. Чрез тях се търси изцерение не само за тялото, но и за душата.
Именно поради това много хора търсят съвет как да върнат или заздравят любовта си с амулет, приготвен от магически треви
Тук ще ви представим една подобна рецепта – как да си приготвите любовен амулет, с помощта на който ще накарате птичето да кацне и на вашето рами.
Важно е да обърнете внимание на това, че билките, които ще използвате, и по-точно техните листа и цветове трябва задължително да гледат на изток и към слънцето. Не бива растенията да се изкопават с лопата, а трябва внимателно да се съберат с голи ръце. При отксъването на всяко растение помолете го за прошка.
Самият амулет се приготвя от възглавничка от плат, която се пълни с корени, листа и цветове от чудотворни билки. Добре е растенията да са свежи.
Самото зареждане на талисмана с позитивна енергия и сила за любов става, като върху бяла памучна покривка се поставят две свещи, малко огледалце с поставка, червен вълнен конец и плитка чаша.
Преди обяд се взема душ, облича се чиста дреха. Застава се пред покривката с вещите и се съсредоточава върху желанието, което амулетът трябва да изпълни. След като свещите погорят, се взима щипка от билката и се поставя в торбичката. Повтаря се заклинание за зареждане на амулета с енергия. Важно е човек да бъде уверен в крайния резултат. След като се сложат всички билки в торбичката, тя се завързва с червеня конец.

Да изберем любовен амулет

Да изберем любовен амулетАко древните египтяни са използвали любовните амулети практически за всички аспекти от живота, то съвременните хора обикновено търсят ползата в три направления: астрология, късмет и любов. За няколкото хиляди години, в които човечеството съществува, само най-мощните и ефективни амулети са издържали проверката на времето. 

Един от най-могъщите е тюркоазът. Вярва се, че този камък притежава сила, която е способна да ни освободи от най-тежката любовна мъка. За целта е необходимо талисманът с тюркоаз да се докосва до кожата ви, а самият камък да остане необработен. Подходящи са пръстени, обеци и гривни. 

Циганите използват и досега един от най-мощните сексуални амулети -обикновен боб. Той се използва в качеството си на материал за украшения или просто го носят в джоба си.
Да изберем любовен амулет
От древността е популярно да се използват любовни амулети - анаграми. Те се дават незабележимо на човека, в който сте влюбени. А резултатът е положителен отговор на пламенните ви чуства. Анаграмата е най-силният амулет за любов. Когато върху него има изображения на богинята Венеря, той носи щастие в любовта и хармония в съпружеския живот.

Всъщност, можете да използвате като любовен амулет абсолютно всеки един предмет около вас. Условието е да му придадете това качество - от душа! Докозателство за думите ни е фактът, че такъв е замисълът на венчалните халки. Те се явяват един вид символ на взаимната любов между две врекли се един на друг души.
Източник: actualno.com

Кварцът - талисман на шаманите и любовен амулет

Кварцът - талисман на шаманите и любовен амулет
В продължение на хилядолетия кварцът е използван от шаманите, които вярват, че той притежава свръхестествена сила. С помощта на кварца шаманът получава виденията си и способности си да врачува.
Във вълшебните сили на кварца вярват индианците хивари в Еквадор и аборигените в Австралия.
Шаманите вярват, че всеки предмет има духовна и материална страна. Първата е видима само при изпадане в шамански транс или по време на пророчески сън.
В Австралия има вярване, че който пие от вода, в която е поставен кварцов минерал, ще получи способността да вижда духове. С помощта на кварцови кристали австралийските шаманипредсказват бъдещето и виждат настоящи събития, случващи се на стотици хиляди километри разстояние.
Шаманите от Калифорния пък имат обичай да удрят голям кристал в скала. Това е вид гадателство за края на света. Ако кристалът се счупи, това е знак, че апокалипсисът наближава.
Според физиците обаче този обичай може да е смъртоносен за шамана. Тъй като при разбиване на голям кварцов кристал може да се освободи стотици волтове енергия, която да погуби човек наблизо.
Съществуват вярвания, че розовия кварц е символът на безусловната любов. Полускъпоценният камък носи сила и чувствителност на собственика си, възстановява доверието и създава вътрешна хармония.
Ако страдате от любов, амулетът от розовият кварц отваря пътя към нея. Ако пък неотдавна сте разделили с любимия си човек, кварцът ще ви помогне да се освободите от негативната енергия и ще ви изпълни със самочувствие и висока самооценка.


ЛЮБОПИТНО

Колко от нас се замислят каква енергетика носят даровете, които поднасяме и получаваме по най-различни поводи?
подарък
Има ли „съдбоносни” подаръци, способни да променят съдбата на човека и неговото отношение към хората?

Подаръците имат душа!
Нашите предци искрено вярвали, че всеки дар носидуша и като с незрима нишка свързва този, който ги приема, с този, който ги подарява. Обикновено енергетиката на подаръка предава отношението на човека, като понякога възвеличава образа му в очите на получателя и подчертава неповторимостта на техните отношения. Но друг път подаръкът носи нещастие и неуспехи, защото крие в себе си част от кармата на дарителя и я прехвърля върху раменете на приемащия.
Обзалагаме се, че мнозина от вас дори не са се досещали за това, но със сигурност са усещали коя вещ е подарена от душа, а коя – просто така, за отбиване на номера, пише вестник “Феномен”.

3 коментара:

  1. Доста амулети за късмет :) Търсила съм четирилистна детелина, но така и още не съм намерила...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Четирилистната детелина сама трябва да те намери, тогава се проявява истинската и сила и енергия, т.е. разхождаш се из някоя ливада например и хоп внезапно виждаш четирилистна детелина. Без да я търсиш просто я виждаш случайно. Именно такава детелина носи щастие и е подходяща за изработка на амулет.

      Изтриване
    2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

      Изтриване