събота, 6 юли 2013 г.

Законът на привличането според мен

   кликнете тук за НАЧАЛО

     Животът е като лабиринт с вход раждането и изход смъртта, които са неизбежни. Не знам за вас, но аз вярвам в прераждането, защото както и да се погледне един човешки живот е крайно недостатъчен за да се научи всичко. Всеки е на различно интелектуално ниво, разбира нещата по различен начин. Интуйцията му е различна, а именно тя е натрупания опит от предишни животи, но това е друга тема.
     Та когато душата все още не е дошла на земята на нея и се дава да избира от няколко варианта подбрани за житейските уроци в този живот и тя избира най-правилния за нея, в зависимост от това какво иска да научи. Знам, че сега повечето от вас ще кажат " Тая пък какви глупости пише?" Това съм го чела в една от първите книги които ми попаднаха преди време и ми "отвори" очите. Можете да я намерете в нета или тук Пътя на душите Казва се  "Пътя на душите". 
      Съответно когато човек се роди му е предначертана някаква съдба, но той винаги може да я промени, както в положителна, така и в отрицателна насока. Именно в избора се състои усъвършенстването. Всеки път когато сте имали успех сте приложили някакъв предишен урок и това е било правилно. А резултатът е вашата награда. След раждането човек навлиза в лабиринта и започва да се лута постъпвайки правилно и неправилно, а именно резултатът е този който го напътства да намира верния път докато не стигне изхода. С други думи казано постъпваме по някакъв начин, и ако имаме успех това е верния път, ако не веднага трябва да търсим друг начин, а не да търсим причина другаде, да обвиняваме някого и да търсим вина там където я няма. Защото тук се заражда "омагьосания кръг" и ние затъваме още повече. Мислейки по този начин, много лесно можем да се ориентираме в правилна посока. Комбинирано с благодарността и визуализацията за които съм писала в предишните публикации. Вселената започва да пренарежда събитията така, че да са в наша полза.
    Първа стъпка - Поискай! Искаш точно това което желаеш и започваш да си го представяш, сякаш вече го имаш, без значение какво е.
     Втора стъпка - Вярвай! Вярваш сляпо, че ще го постигнеш. За съжаление няма точно време за това, но никога не се отказваш.
     Трета стъпка - Получаваш! Получаваш го, колкото и невероятно да звучи го получаваш!
   Така действа вселената според мен и това което съм изпитала на собствен гръб. Много хора обаче се отказват от вярата бързо, губят търпение или се притесняват. Вкарвайки веднъж подобна негативна енергия прекъсват този процес. И тъй като ние сме това което мислим, започваме да привличаме негативното и получаваме от него. Ето един съвсем инстинктивен провал. От друга страна ако на момента получавахме това което помислим помислете за хаоса който ще настане. Например си представяме, че сме на сафари. Е представяте ли си всички тези диви животни, които нахлуват в хола ви? Затова вселената ни дава време хубаво да обмислим това което сме пожелали. И никога не казвайте по какъв начин искате да получите желаното. Тя вселената си знае работата.
     Ако съм успяла да помогна поне на един човек този блог не е бил напразно. Пожелавам успех на всички. Пишете, дайвайте съвети и вие и нека всички заедно успеем да си помогнем в тия трудни времена !!!

Свързани теми:
Защо създадох този блог
Силата на позитивното мислене
Да привлечем парите към себе си

Няма коментари:

Публикуване на коментар