понеделник, 8 юли 2013 г.

ТАЙНАТА - Истина е!

 кликнете тук за НАЧАЛО   


     Благодарение на този филм, на който попаднах преди две години ме вдъхнови, и спазвайки правилата в него стигнах до състоянието на благополучие в което съм в момента. ТАЙНАТА !!! http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AeREYBAHL3s Препоръчвам го на всички, които искат днес да бъде по-добре отвчера, а утре по-добре от днес!
     Ето и петте основни правила на които се гради филма:
1. Добре помисли точно какво искаш за да си добре в живота и започни да го визоализираш! Усети полужителната енергия иначе няма да стане.
2. Непрекъснато бъди благодарен на за всичко, което имаш и отново усети полужителната енергия!
3. Поискай конкретно нещо, без да те интересува как ще го получиш и живей и се наслаждавай сякаш вече го имаш!
4.  Вярвай сляпо, че ще го получиш, независимо какво си поискал. Не те интересува кога ще стане, просто вярвай, че един ден ще се събудиш и тоще е там!
5. Получи и се радвай!
     Всички тези правила се градят на едно единствено чувство, полужителната енергия. Докато сте изпълнени с нея и наистина я усещате около себе си вие само ще градите. Всичко е във ваши ръце. Успех!!!  

КАК ВСЕЛЕНАТА ЩЕ ЧУЕ ЖЕЛАНИЕТО НИ !!!

великата тайна за привличане на пари

Парите са в ума.Парите отговарят на умствената ви нагласа.-Променете начина си на мислене и ще започнете да привличате пари сега.Джо Витале
     Парите са в ума първо и после се проявяват навън....онова което мислите и знаете за парите,определя способността ви да ги привличате....парите съответстват на начина ви на мислене. Привличането на пари не е въпрос на късмет,нито е възможността на живота ви.То е разбиране на начина им на действие,както и какво ги привлича към вас и какво ги отблъсква.
         7 СТЪПКИ за да привлечете пари сега:
СТЪПКА1 Променете начина си на мислене относно парите...но първо осъзнайте какво мислите за тях Три ограничаващи схващания или тримата крадци,които трябва да се изхвърлят от ума НЕ ОБИЧАМ СЕБЕ СИ....по добре приемете възторжено всички ваши добри качества и работете върху онези които искате да подобрите втори крадецлужавам:НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАМ,пряко свързано с не обичам себе си. / Ти се раждаш ценен и заслужаваш още от зачеването си / Трети крадец Парите са коренът на всяко зло/заблуда/Парите са благо енергия.Добро ли са или зло.Те са неутрални и са просто средство за размяна на стойност./Винаги е по добре да имаш пари отколкото да нямаш/С тях можеш да вършиш добро/да помагаш,да създаваш/. Нито едно от тези три вярвания не е вярно,затова просто ги оставете да се отидат. Стъпки на действие:В кое ограничаващо убеждениие вярвате.Напишете обратното на ограничаващото убеждение.Напишете КАКВО Е УСЕЩАНЕТО да заслужаваш и да се наслаждаваш на парите. Помислете,наблюдавайте се за други вредни убеждения-нека си отидат.
         СТЪПКА 2 ДАВАЙТЕ БЕЗ ДА ОЧАКВАТЕ ДА ВИ СЕ ВЪРНЕ Парите трябва да циркулират-бъдете ПРОВОДНИК НА ПАРИ,а не краен приемник. Колкото повече давате,толкова повече получавате,което ви дава възможност да раздавате още повече. Две степени на даване:1десятък-предполага се да давате 10% от доходите си.За да привлечете повече пари в живота си трябва да давате-така отваряте вратата да получавате.Колкото повече давате,толкова повече се отваря тази врата.Даровете,парите идват съобразно отвора който сте направили. 2степен на даване-давайте повече от 10%там където получавате вдъхновение....Когато бдите за получаване на вдъхновение,ще го забележите.Тогава бръкнете в джоба си и дайте някоя пара,на този човек или източник.Давайте само там където получавате духовна храна....и така 1 степен-давайте 10% от доходите си 2 степен давайте още 10% от доходите си,там където се почувствате вдъхновени. ДАВАНЕТО ВОДИ ДО ПОЛУЧАВАНЕ/обикновено се връща от друг човек,източник/ Необходимо е да дадете значителна част от онова,което имате,за да бъдете В ПОТОКА НА БЛАГОПОЛУЧИЕТО.Давай безвъздмездно. Стъпки на действие:Напишете откъде сте получили вдъхновение днес. Дайте пари на онези,които са ви вдъхновили. Очаквайте парите да дойдат към вас,но не от същото място,където сте ги дали.
             3 СТЪПКА-БЛАГОДЕНСТВАЩО ХАРЧЕНЕ Харчете с радост за полезни за вас неща,които ви харесват и ви доставят удоволствие.Именно положителните емоци и чувства от благоденстващото харчене привличат още блага в живота ви.Купете си нещо което силно желаете/без да задлъжнявате/когато напредвайте си правете подаръчета/.
              4 СТЪПКА-ПОИСКАЙТЕ ПОМОЩ Първо ниво-Обърнете се към Божественото за помощ.ПОМОЛЕТЕ СЕ. Второ ниво-Обърнете се към други хора. Искането на помощ отваря път за получаването и облекчава стреса и напрежението. Когато пътят ви се покаже поемете го и действайте с вдъхновение. Създайте подкрепяща група със сходни възгледи,помагайте си. Стъпки на действие:Молете се за пари. Списък от хора,които биха могли да ви помогнат да привлечете пари Свържете се с всеки човек с уважителна молба. Създайте група от поне 5 човека./и се подкрепяйте един друг/                         
СТЪПКА 5-НЕВИЛИЗИРАЙТЕ цЕЛИТЕ СИ За да постигнете каквото искате си представете крайния резултат. Съсредоточете се върху ЧУВСТВОТО-КАКВО БИ БИЛО ДА ИМАТЕ ПАРИ В ИЗОБИЛИЕ. Превърнете оплакванията си в желания. Стъпки на действие: Изберете парична цел,която ви въодушевява и я напишете. Представете си какво би било усещането тази цел да бъде постигната още сега. Напишете сценарий какъв би бил живота ви след постигането на тази цел.        
6 СТЪПКА-МИСЛЕТЕ КАТО ПРЕДПРИЕМАЧ/на едро/ Защо искате пари.....,заради свободата,която отварят. Създайте ползи в колкото се може повече сфери. Правете това което обичате...хобитата....кои са вашите страсти в живота/замислете се/ Превърнете оплакването в услуга,бизнес,в пари. Стъпки на действие: Напишете на един лист 10 ваши любими занимания Помислете кое от тях може да превърнете в продукт или услуга. Намерете начини да разпространите продукта в интернет. Започнете днес.                       
СТЪПКА 7-ПОМАГАЙТЕ НА ОБЩЕСТВОТО И НА СВЕТА Споделяйте времето,познанията които имате и уроците които сте научили...защото каквото посеете,ще ви се върне. Ако не ви е грижа за хората около вас или се отнасяте пренебрежително с тях,ще спрете потока от възможности,включително и финансовото ви благоденствие. Благоденствието е да създавате средство за правене на добро,което да ви вдъхновява.
             /Аз лично се питам:"Какво от това,което мога и знам може да помогне на много хора и Как да помогна./ Стъпки на действие: Напишете каузите или проектите,които ви интересуват. Намерете начин да помогнете за една такава кауза или проект. Напишете името на човек който се нуждае от помощ. Намерете начин да му помогнете.
       За мен Джо е велик.Той ме вдъхновява.Прочетете книгата,заслужава си.Той е един от нас,които сме родени в бедност.Спял е в тоалетните и сега е милионер-мисионер.Щом той може и ние можем да забогатеем.
Призовавам ВСИЧКИ...всеки един човек да се измъкнем от бедността.
по книгата на Джо Витале                                           
 С обич АнаАтина

Няма коментари:

Публикуване на коментар