понеделник, 8 юли 2013 г.

ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

     

CLICK SOFT MONEY  

кликнете тук за НАЧАЛО


     По някога се разнообразявам, като цъцкам по реклами за сентове, но като си помисля по колко реклами цъцкам всеки ден без да получа нито една стотинка , предпочитам да цъцкам за центове. И така буквално на игра се включих в един такъв сайт, то пък се оказа, че наистина плащат. Е тази игра ми докара по 10 лв. на ден с преспектива за още и то само за 15-20 минути. Десет, десет, ама кой ти ги дава. Можете да изкарвате и вие и без това всеки, който е в нета искал не искал му се налага да цъцка, а в замяна не получава нищо. Тук поне ще получите някакви пари като допълнителен доход. 


ЛЕСНИ ПАРИ

Какво е ClixSense

Clixsense e един от най-старите и надеждни PTC(Paid-to-Click) уебсайтове в интернет пространството. Създаден е февруари 2007 г. и към днешна дата има изплатени над $4,5 милиона на повече от 3 милиона потребители онлайн. 
     ClixSense няма да ви направи незабавно богати,трябва и да се работи но предимството е,че тук нямаш шеф които да те наблюдава по всяко време дебнейки всеки път когато сгрешиш.


Потребителите на ClixSense печелят от

· разглеждане на уебсайтове

· изпълнение на прости задачи 

· правене на оферти   

· участие в афилиейт програма


Активните се възнаграждават !
Daily Checklist Bonus !!!   ако сте били достатъчно активни в правенето на пари през деня, ClixSense ще ви възнагради с 12% бонус върху парите които стеспечелили за деня.
Ето пример на картинката по долу      

Съвет: Горещо ви препоръчвам инсталирането на "Toolbara" на Clixsense които със своите сигнали ще ви позволи да "уловите" освен фиксираните реклами които имате за кликане всеки ден, и много други бонус реклами които излизат през целия ден.

Възможност за рекламиране

Paid-to-Click рекламата е най-простият път за тези които имат уебсайт или блог да си промотират продуктите или ускугите онлайн.Те използват тази стратегия за да набавят трафик към уебсайтове или блогове като така ги популяризират в интернет пространството което от своя страна се отблагодарява с продажби на техните продукти или услуги.



Ползи за рекламодателите 

· Много рентабилни пакети с хиляди потенциални клиенти
· Само един клик от потребител се брои за PTC реклама, без повторения
· PTC рекламата включва демографски филтър и детайлна статистика 
· PTC рекламата се вижда от не регистрирани потребители безплатно
· Здрава античийт защита
· За клиенти ориентирани към бизнес и масова реклама се предлагат намаления 

Знаете ли,че ClixSense

· ClixSense не поставя никакви ограничения за размера на рекламите, които можете да видите на ден.
· ClixSense не поставя никакви ограничения за броя на директните реферали които може да имате.
· ClixSense не поставя никакви лимити за броя на не преките реферали които може да имате.
· ClixSense е компания която стартира манията по PTC през 2007.
· ClixSense има едни от най-ниските цени за рекламиране в индустрията
· ClixSense не изисква нелепи и високи такси за ъпгрейдване на вашия акаунт
· ClixSense няма максимум на изтелгените пари, колкото направите ви ги плащат.
· ClixSense не използва евтино закупен скрипт за да "поткара" бизнеса си, сайта е 100% професионално изграден от специалисти които се занимават с това.
· ClixSense не използва споделен хостинг сървър, те имат множество сървъри.   
· ClixSense е безплатна програма където няма тромави процедури за включване или одобрение,с регистрация за 5 минути започвате да печелите на момента.

Защо ClixSense е сайт№1 за изкарване на БЪРЗИ ПАРИ в света!
Какво представлява ClixSense "Affiliate Program"

ClixSense афилиейт системата се отнася за получаване на комисиони базирани на бройката от хора които ние сме поканили да се присъединят към ClixSense. Не само от това но и всякога когато поканените от нас хора кликат по рекламите (Paid-to-Click), закупуват реклама, изпълняват прости задачи и оферти, и всеки път когато те или хората под тях ъпгрейднат акаунта си на Premium. Ако някои ваш директен реферал (човек когото вие сте поканили) направи своя акаунт Premium вие веднага получавате $2 в вашия ClixSense Account Balance. Също така, когато реферелати под вашата първа линия от реферали се ъпгрейднат на Premium вие незабавно получавате $1 и така до 8-мо ниво.

Как работи ClixSense 8-Tier Affiliate Program?

Помислете за този сценарий, ВИЕ имате (5) активни реферала на 1-во ниво (хора поканени директно от вас) и те  ъпгрейднат своите профили, то вие получавате $10 право в вашия ClixSense Account Balance. Ако вашите 5 реферала са поканил по още (5) човека  и всеки от тях се ъпгрейдне на Premium вие получавате $25 които се начисляват във вашия ClixSense Account Balance.

Вашите ClixSense приходи от тази програма няма да спрат на 1-во или на 2-ро ниво, а ще продължат в дълбочина до 8-мо ниво. Таблицата отдолу показва какво може да се случи ако вие имате (5) реферала на своето 1-во ниво които ъпгрейднат своите профили на Premium и повторят това което вие сте направили.


8-tier-affiliate-earnings


УОООООУУУ!! Представи си колко много е това. Какво чакаш още, включи се в ClixSense и започни да изграждаш своята мрежа още СЕГА 

Хора от цял свят както и все повече българи се възползват и печелят от ClixSense. 
       Включи се Сега с Безплатна регистрация от и нека заедно станем по-богати тук: 

РегистрацияНатиснете върху банера  или адреса за да започнете регистрацията.

Попълнете формата в дясната част на сайта /посочена с червената стрелка/.Въвеждате си имената. На втория ред въвеждате e-mail за връзка. Следват паролата и потребителското име с които ще се идентифицирате в сайта. Натискате бутона Signup Now.След това влизате в електронната поща, която сте посочили при регистрацията и потвърждавате като натиснете върху линка в изпратения от ClixSense e-mail.Отваря ви се нова форма за завършване на регистрацията.

Попълвате данни за адреса, града, пощенски код, държава. Електронната поща вече сте я въвели. Попълвате рожденната дата и пола си.Следват:Payment Details - тук трябва да изберете как да ви бъде платено. Използват се интернет сайтове за плащания като PayPal, AlertPay и др.  В случая аз съм избрал PayPal. Въвеждате си електронната паща с която сте регистриран в PayPal или в последствие ще се регистрирате.Secret Question - въпрос който ще използвате при евентуална загуба на паролата ВиSecret Answer - отговор на Secret QuestionНакрая следват 4 отметки. С първата трябва да потвърдите, че сте съгласни с условията за ползване. Следващите са по ваше желание.Натискате Create Account и с това регистрацията приключва.Разглеждане на рекламитеПърво влезте в профила си в ClixSense 

1. След като сте логнали в сайта, отивате на бутона VIEW ADS /посочения с червена стрелка на картинката/ и ви се отварят активните за момента реклами - на картинката съм ги маркирал с бледо червен фон. В долния десен ъгъл на всяко рекламно каре са дадени секундите за разглеждане на рекламата и сумата, която ще заработите.2. Кликате върху заглавиета на рекламното каре /на картинката - синия текст подчертан с червена линия/3. След като кликнете върху дадената реклама, следва проверка дали клика човек или бот програма.

4. Трябва да кликнете върху СНИМКАТА С КОТКАТА5. Изчаквате да изтекат секундите /реклами които дават 0.01$ - 30 сек., 0.001$ - 3 сек., 0.005$ - 15 сек./ и затваряте прозореца.


Clix Grid - възможност за допълнителна печалба 

След като изберете бутона ClixGrid от менюто /отбелязания с червена стрелка/, Ви се появява страницата, която виждате на картинката. Кликнете на произволно квадратче за Ви се отвори рекламата.БЕЗПЛАТНИТЕ членове имат право на 25 реклами по 10 секунди, ПРЕМИУМ имат право на 50 реклами по 5 секунди.В ClixGrid на ClixSense можете да спечелите от 0.10$ до 5.00$.В менюто MyClixgrid Stats може да видите статистика за движението Ви в Clix Grid.

По този начин изглежда печалбата Ви от Clix Grid с изписаната съответна сума

Регистрирайте се и нека заедно станем по-богати

Стратегия 

 

     За да печелите сериозни суми ТРЯБВА да ъпгрейднете членството си на Premium, иначе просто ще правите по няколко цента на ден и във крайна сметка ще се откажете от най-добрия РТС сайт (според мен разбира се). Ъпгрейда струва само $17 за една година, което е най-ниската цена за ъпгрейд от всички РТС сайтове (за сравнение в NeoBux ъпгрейда е $90).Купите ли Premium членство вече ще изкарвате сериозни суми от Matrix системата на 8 нива.Ето списък със нещата които печелите със Premium членство:- 4 сигурни реклами по 1 цент всеки ден+още 10-20 (1 реклама за Standard потребители).- 1 цент от всеки клик на ваш реферал (0.001 за клик на Standard потребител).- 0.25 цента за всеки ваш реферал направил $1 от кликове (Standard потребителите не печелят нищо).- $2 ако ваш реферал купи Premium членство.- 1$ от всеки реферал до 8 ниво (Standard потребителите не печелят нищо).- След ъпгрейд получавате еднократно 100 реклами = $1 (Веднага си връщате 1 долар от ъпгрейда).
     Ето ви пример за печалба от Matrix системата:Петър става ваш реферал и си купува Premium членство - вие печелите $2.Николай става реферал на Петър и си купува Premium членство, Петър печели $2, а вие $1.Мария става реферал на Николай и си купува Premium членство, Николай печели $2, Петър печели $1, а вие $1 и така 8 нива на долу.Затова по-добре да имате например 5 Premium реферали, отколкото 100 Standard реферали които не знаят какво правят на сайта.

 Регистрирайте се тук, http://www.clixsense.com/?5582355 станете мой реферал и заедно ще печелим повече. Но за тази цел трябва да се регистрирате точно от този линк! http://www.clixsense.com/?5582355 Ако има нещо, което не ви е ясно питайте ме.


Желая ви успех, ако има нещо питайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар