сряда, 28 август 2013 г.

Как да си направим карта на желанията - Продължение




По желание отгоре може да напишете : „Благодаря за това, че всичко, което е в Картата на съкровищата, леко и бързо навлиза в живота ми в моя полза и на всички останали!!”
А отдолу на картата - "Всички моите желания се сбъдват лесно и без усилия за общото благо."

 lamp Вижте нагледно как изглеждат вече направени  карти ТУК


6.   Много важно условие - във вашата Карта на съкровищата/желанията трябва да присъства Вселенски символ.
Можете да залепите изображения на богове – Исус, Буда, Мохамед; можете да залепите ангели или голямо Слънце. Това символизира факта, че всички блага идват от Вселената и още повече ще усили действието на Картата на съкровищата/желанията. Можете да залепите едно божество за цялата Карта или да ги разбиете по сектори /за Богатството – Хотей; за кариерата – Ганеша и.т.н./

7.   Графико-компютърен вариант на Картата на желанията/съкровищата
Ако владеете програми от типа на Photo Shop, Corel Draw или 3D Studio Max, смело можете да си създадете компютърен вариант, а след това са си я сложите на десктопа.

За невладеещите графични програми: - Карта на съкровищата/желанията онлайн (руски сайт) _ (4)  ( Как да съхраним направената онлайн карта на компютъра - в самата карта  има опция "Сохранить карту" - последната отляво - натиснете там и изчакайте да се запълни зелената линия. След като това стане, ще се  появи изкачащ прозорец с 2 опции под картата - "Сохранить на компьютер" или "Ссылка на изображение для размещения в сети" - изберете първата . Ако изкачащ прозорец не се появи, значи сте забранили появата им и трябва да си оправите настройките. Това е Smiley )


8.   Когато Картата на желанията/съкровищата е готова, сложете я на източна стена /или югоизточна/ - най-добре в спалнята или в хола. В никакъв случай не я слагайте в кухнята или на стени, зад които се намира баня или тоалетна – тогава всички Ваши желания ще отиват в канализацията. Ако чувствате недоброжелателни погледи върху нея, приберете я на скрито място. Може да я направите във формат А4 и да я носите постоянно със себе си; можете да е сложите на десктопа си или като тапет на мобилния си телефон.

9.   Постарайте се по-често да гледате Вашата Карта.
Съзерцавайки я, Вие ще изпращате ясни сигнали до Вселената, че сте готови за всички тези блага и ще привличате удивителни възможности за осъществяване на Вашите мечти!

10.   За какъв срок се сбъдват желанията?
Всичко зависи от нашата карма. С "точност": желанията се сбъдват минимум седмица,максимум до 3 години. Както се казва пословицата -" обещаното - три години чакаме." Известни са и случаи , когато желаното се реализира в същия ден. Но най-често става така, че човек вече е забравил за него и внезапен звън донася радостната вест. Важното е да помним, че трябва да чакаме, без да се пришпорваме . Да не се напрягаме, да не се привързваме към желанието, а да го пуснем. Набелязали сме си цел, записали сме я и сме я залепили на картата -трябва само да вървим към нея , да приемаме помощта от невидимите помощници /нашите Ангели-Хранители/ и да не забравяме да благодарим - нашите желания ще се сбъднат . Трябва да повярваме и ще бъдем възнаградени със страхотни резултати

11.   Какво се прави когато желанието се е сбъднало?
Препоръчва се мислено да благодарите на Вселената за това и да замените картинката с друга – т.е. да залепите картинка с вашето ново желание. Или да напишете в сектора "Моето желание е изпълнено! Благодаря Ви, Сили небесни!”

12.   Може ли да се добавят нови желания?
Може – на новолуние и в благоприятните дни.

13.   Ако почувствате, че вече едно или друго желание не Ви привлича(нормално е човек да мени желанията си) – сменете го с друго.

14.   Трябва ли да се активира Картата?
Картата работи и без активация, но може да я активирате по следния начин – да напишете/залепите желание, което сами можете да изпълните. Например – искате да ядете торта „Бяла Неделя”, слагате картинката на тортата, след което си купувате желаното парче и го изяждате с наслада. По този начин давате знак на картата, че може да започне да работи. (Много гастрономичен пример дадох Wink , пробвайте с нещо по-интелектуално като посещение на концерт или покупка на книга Прави ми впечатление, че руснаците много обичат да активират, каквото и да било, свързано с желанията - може и да са прави  Е, във всеки случай, не вреди да се поглезиш с нещо лично и това да стане ускорител на желанието, даже е много приятно. Вероятно имат предвид вибрацията, която се получава, давайки такъв летящ старт на техниката/ритуала) Могат да се използват и кодовете на подсъзнанието - Заедно - Получава се - Направено

15.   Какво може да попречи на изпълнението не желанията?
Недоброжелателни погледи и въпроси. За това се постарайте преди идването на гостите да приберете Картата на закътано място. Не трябва да разказвате за нея на случайни хора. Вибрациите на мечтите са много тънки. Завистта и неразбирането могат да скъсат невидимите нишки, по които като по кабел се придвижват нашите желания към Вселената. Пазете вашата мечта!


КАРТА НА ЖЕЛАНИЯТА – УВЛЕКАТЕЛЕН МЕТОД ДА ПРОМЕНИТЕ СВОЯ ЖИВОТ

Ние, хората, винаги искаме да променим живота си към по-добро. И в това няма нищо странно, просто така сме устроени. Уж харесваме работата си, ама нещо като че ли не ни достига, уж харесваме партньора си, ама пак нещо не е както трябва и т.н., и т.н., докато стигнем до колата, мотора, жилището и всички онези неща, с които сме се обградили. Искаме да живеем интересно, да ядем вкусна храна, да имаме много пари и т.н., а проблемите ни да са колкото се може по-малко. Би било чудесно всички наши желания да се изпълняват и да живеем спокойно и щастливо. Случва се и така, че се страхуваме да говорим за тях все едно, че всичко ще се нареди от само себе си. Така или иначе те рано или късно ще напомнят за себе си. И колкото повече се страхуваме, толкова в по-нелепа форма ще се проявят желанията ни, защото те просто не могат да не се проявят.
Днес ви предлагам да кажете решително "Да" на своите тайни и явни желания. Не е задължително веднага да ги разгласявате на всички около вас. За начало ще е добре да ги кажете на себе си и за себе си. Позволете на желанията ви да бъдат такива, каквито са. Не е важно дали ги мислите за добри или лоши. За начало е добре да се запасите с химикалка и хартия, а ако пък искате, може да използвате и цветни фулмастри. Важно е да имате желание да нарисувате своите желания. А аз ще ви подскажа как да го направите.
Да започнем с това, че вие имате жизнен опит, който е съпътстван от успехи, неуспехи и разочарования. Всичко това може само да го помните, но нищо повече. Нека да се уговорим веднъж и завинаги: Става дума за настоящето и бъдещето и ще рисуваме само това. Избистрете в паметта си вашите желания.
Създаването на индивидуална карта на желанията е нещо като тест, който може да разкаже много за вас, а е и упражнение за постигане на хармония със себе си, осъзнаване на отговорността за личните ви планове, мечти, цели и желания. На тази карта вие ще рисувате всичко, което искате за целия си живот напред. Не за месец, не за година, а именно за целия ви живот оттук нататък. Всичко, което е важно и значимо във вашия живот, е желателно да бъде нарисувано. Освен това всяка от рисунките ви задължително да е подписана. Намерете място, където никой няма да наднича през рамото ви и да започваме...
Вземете лист хартия примерно А4 и го разделете на 4 части (ако искате и на повече), като всяка една част е едно желание. Ако имате повече желания, вземете друг лист и повторете процедурата. Нямате ограничение на бройката, желайте на воля.
Например: В моята карта на желанията присъства рисунка на къща с голям двор, която много искам да имам. До рисунката на къщата съм написала: "Това е моята вила извън града" и подпис. Това е принципът на картата на желанията. Няма нищо сложно и всеки може да го направи, стига да иска.

Има няколко важни напътствия, преди да започнете:
Първо: Винаги можете отново да прерисувате картата на желанията. Ако нещо не се е получило, то оставете го настрани и рисувайте наново. Не изхвърляйте старата карта, докато не нарисувате новата.
Второ: В процеса на работата може да откриете, че някое желание на практика ви е чуждо и не е наистина ваше. Не се притеснявайте, стават такива неща. Така или иначе ние постоянно сме обкръжени с различни хора, които дават съвети и препоръки. Така се прокрадват желания, които не са наши. Ако усетите подобно нещо, то просто отново нарисувайте вашата карта. И обратно, ако си спомните нещо, просто го добавете на вече нарисуваната карта.
Трето: Не бива да рисувате нищо само и само да угодите на партньора си или на шефа си, или на приятелите или родителите ви.
Четвърто: Картата на желанията е ваша и само ваша убеденост, че в живота ви едно или друго задължително ще заеме достойно място.
Пето: Качеството на рисунката няма никакво значение. Не е важно можете или не можете да рисувате, но всяка рисунка (както казах вече) трябва да бъде подписана.

Внимание! Много важно! В картата на желанията няма нищо, което да се разбира от само себе си! Всичко, което имате сега, е на вашата карта, за да знаете за нея не само вие, но и Вселената, която ви помага. Рисувайте смело, без притеснения и нека всички ваши желания се сбъднат! Успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар